Min side

Podcast: Musikeren og litteraturviteren om Bob Dylans nobelpris

Nashville skyline (Bob Dylan)

LITTERATUR: Dylan fikk Nobelprisen i litteratur for 2016. Hvilke tekster har gjort ham fortjent til det? Betyr Dylan-prisen noe for andre amerikanske nobelkandidaters sjanser? Dette og mer i vår podcast.

- Jeg fikk ikke den store elleville gleden som jeg hadde sett for meg. Hva skal vi nå klage på med den nobelprisen? spør Øyvind Berekvam halvt alvorlig.

- Sprek og spennende tildeling, selv om Dylan selv ikke er det lenger, mener Christian Tønnessen.

Hør podcasten hvor Sølvbergets dylanister diskuterer tildelingen, og tipser om sine Dylan-favoritter. På Sølvberget har vi selvsagt masse Dylan-plater -bøker og -filmer til låns .

Vi har funnet frem fantastiske Bob Dylan-skatter her i 1. etg på #sølvberget. Vinyl, cd og bøker. Løp og lån! #boktips #dylan

Et bilde publisert av Stavanger bibliotek (@stavangerbibliotek)

1 etg #sølvberget gratulerer Bob Dylan med Nobel prisen i litteratur !!! #boktips #sølvberget

Et bilde publisert av Stavanger bibliotek (@stavangerbibliotek)