Hopp til hovedinnhold
Arrangementer

Hva nå, USA?

Donald Trump (Foto: Wikimedia Commons)

I januar har vi bokprater om presidentvalgkampen i 2016 og debatt om hvordan USA blir under Donald Trumps styre. USA-kjennerne Eva Bratholm, Joar Hoel Larsen og Sven Egil Omdal kommer til oss.

Fredag 20. januar innsettes Donald Trump i presidentembedet. Dagen før kommer forfatter og kommentator Sven Egil Omdal på bokprat til Sølvberget. I fjor ga han og Aftenpostens Halvor Hegtun ut Noe innen media , om medienes forsøk på å omstille seg i en digital tidsalder. Hvilket ansvar har mediene for at Donald Trump kunne vinne det amerikanske valget?

Uken etter kan du høre Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokpraten. Begge har vært NRKs korrespondent i Washington. Hvilke bøker kommer til å bli skrevet om presidentvalget 2016 i USA? Det kommer de to til å snakke om.

Samme kveld inviterer vi til debatt. Hvordan kommer USA til å utvikle seg under Donald Trumps ledelse? Eva Bratholm leder debatten. I panelet: Mangeårig ordfører i Stavanger, nå sjef for oljemessen ONS, Leif Johan Sevland. Frps gruppeleder i bystyret, Christian Wedler. Musiker og musikkbransjeveteran Stein Bjelland. 

Alle arrangementene er gratis. Du kan reservere plass til debatten.

 
Google+