Hopp til hovedinnhold
Arrangementer

Kjøp billetter til vårens litteraturkvelder

Bergen ungdomsteater

Pedro Carmona-Alvarez fikk strålende kritikker for Bergen ungdomsteater, bok to i en planlagt trilogi. Han kommer til oss 16. februar.

Monica Isakstuen, Jens M. Johansson og ikke minst Norges mektigste mediekvinne, Sophie Elise Isachsen, kommer også til kveldsarrangementer hos oss i vår. NB: Arrangementet med Sophie Elise 27. april er fullbooket.

Dette er kveldsarrangementene våre:

Torsdag 16. februar: Pedro Carmona-Alvarez

Carmona-Alvarez fikk sitt endelige gjennombrudd som romanforfatter med bøkene om Johnny fra New Jersey og Kari fra Norge. Den andre i serien, Bergen ungdomsteater, ble utgitt til strålende anmeldelser i fjor. Forfatteren kommer til oss for å snakke om eksil, rock og romantrilogier.
I samtale med Sølvbergets Åsmund Ådnøy.
Kr 100 (kr 70 med Aftenbladkortet/student).
Kl. 19.00 i Møteplassen, 1. etasje

Tirsdag 7. mars:  Boktips for lesesirkler

Kom sammen for en uhøytidelig samling der litteraturformidler Aud Jorunn Aano gir deg sine beste lesetips og forteller hva andre litteraturgrupper har lest og likt +litt krim tips før påske.
Kl. 19.00 i Møteplassen, 1 etasje

Torsdag 30. mars:  Monica Isakstuen og Jens M. Johansson

Få forfattere skildrer det norske kjernefamilielivet bedre enn Monica Isakstuen og Jens M. Johansson. I 2016 fikk hun Brageprisen for sin roman Vær snill med dyrene, om skilsmisse og barnefordeling. Johansson fikk strålende mottakelse for romanen Et godt liv. Forfatterne møtes for å snakke om hvordan de går fram når de skriver om samliv og nære relasjoner. Førstelektor Brita Strand Rangnes fra UiS leder samtalen. 
Pris 100,- 70 med Aftenbladkortet/student
Kl. 19.00, Møteplassen, 1. etasje

Torsdag 27. april: Sophie Elise: Forbilde, toppblogger og mektig mediekvinne (UTSOLGT)

Møt Sophie Elise Isachsen, kåret til Norges mektigste mediekvinne i en alder av 21 år. Hun har skrevet en bok om å finne sin egen identitet, om å leve med usikkerhet og komplekser. Hvordan er det å plutselig bli et forbilde, og hva slags ansvar har man da for de valgene man tar i eget liv?
Kl. 17.00. SF Kino, sal 1

Kjøp billetter og reserver plass her: 

 
Google+