Hopp til hovedinnhold
For studenter

Student? Velkommen til Biblå

Studenter på Sølvberget

Vi ønsker alle studenter velkommen til biblioteket. Vi har åpent til 21.00 hver dag. 

Blir du litt lei av å lese på skolen? Kom til biblioteket, midt i Stavanger sentrum.

I alle etasjene vil du finne rikelig med skrivepulter, stoler og leseplasser der det er bare å finne seg til rette med selvstudium. I 3.etasje finner du også balkonger som passer perfekt for gruppearbeid og kollokvier. Det er lurt å være tidlig ute, disse blir ofte tatt tidlig. Trenger du å koble deg til internett, har vi gratis Wifi. Nettverket heter SK Public, og krever ikke passord. Vi har også PC-er med mulighet for utskrift, og dessuten har vi kopimaskin, skanner og ladestasjoner.

  • Biblioteket abonnerer på flere digitale tjenester og arkiver , blant annet aviser, Lovdata og ordbøker. Ønsker du mer informasjon om dette, kan du lese her
  • 23. januar starter vi med meråpent bibliotek på Sølvberget. Da kan du bruke lånekortet ditt til å låse deg inn utenfor avdelingenes vanlige åpningstid. 
  • Mange studenter kommer til biblioteket for å låne pensumlitteratur. Lurer du på om vi har bøkene på pensumlista di, kan du søke i vår katalog
  • Har du studentkort fra UIS, kan du bruke dette som lånekort hos oss, da må det aktiveres i skranken. 

Ellers deler vi hus med to kafeer, både Renaa og Café Diem, så det er gode muligheter for å få den obligatoriske studentkaffen.

Vi håper å se deg på Biblå!  

Google+