Nye filmer: La la land, Jackie og Fifty shades darker

La La Land

Hver måned får vi på biblioteket inn en mengde filmer og tv-serier som du kan låne. Her er oversikten over de nyeste.

- Har dere fått inn ... (sett inn navn på fersk film eller serie)? Dette spørsmålet får vi daglig, og vi svarer selvsagt mer enn gjerne.

Hver måned publiserer filmbibliotekar Magnus Cappelen lister over nyhetene i filmhyllene våre. Listene finner du ved å følge Magnus på Internet Movie Database (IMDB)  .

Vi samler også listene for hver måned i artikkelen du nå leser, med de nyeste øverst. Finner du en tittel du vil låne, kan du lete den opp i søkefeltet øverst til høyre på nettsiden vår og reservere den - eller gjøre det i Sølvbergets app. (Klikker du på filmene i listene under, kommer du til omtalen av dem på IMDB.)

Filmene våre står i andre etasje. Har du bestilt en film som er kommet, henter du den i første etasje.

Har du tips om filmer vi bør kjøpe inn? Ta kontakt!

Juni:

Mai: