Hopp til hovedinnhold
Min side

Lyden av Twin Peaks

21. mai returnerer legendariske Twin Peaks med en splitter ny sesong. Men hva er det som er så spesielt med denne tv-serien og ikke minst musikken til Angelo Badalamenti? Vi har spurt Vidar Schanche som sammen med The Norwegians skal fremføre musikk fra tv-serien (på Folken, 4. mai).

Karmøygeddon

Snart er det maj og det betyder også at det snart er tid for Rogalands og nok en af Norges absolut bedste festivaller, Karmøygeddon.

Ny musikk (#4)

Gjennom hele 2017 skal Ebbe, Lotte, Ingunn, Olav og Christian anbefale nye musikkutgivelser. 

Ikke på Spotify? Lån CD'en!

Det er fremdeles mange utgivelser som ikke er tilgjengelig på Spotify. Disse har vi begynt å kartlegge og merke (dersom de er gode nok til å merkes vel å merke).

Lyden av Filippinene

Musikken på Filippinene er veldig variert, med påvirkning fra Europa og Latin-Amerika i tillegg til sine tydelige asiatiske røtter.

Lyden av Vietnam

Ta en musikalsk rundreise i dette S-formede landet som tidligere var forbundet med krig og konflikt.

Sølvbergets Spotify-lister

Spotify, du er vår verste fiende og beste venn! Vi hater og elsker deg! Og selv om utlånet av CD'er stuper er regnestykket enkelt: Sølvberget + Spotify = verdens beste spillelister.

Ny musikk (#3)

Gjennom hele 2017 skal Ebbe, Lotte, Ingunn, Olav og Christian anbefale nye musikkutgivelser. 

"How music got free": Fire menn og en bransjedød

How music got free er et fantastisk stykke gravejournalistikk om den digitale musikkrevolusjonen. 

Hvilken musiker ville du helst møtt?

Hvilken musiker ville du helst møtt? Og for hvor lenge? Et minutt, en time, et år, et helt liv? Eller kanskje i et liv etter døden? Hvor? I en heis, rundt et middagsbord, på fjelltur, i himmelen, i helvete, på interrail eller globetrotting? Og hva ville dere gjort? Jeg har spurt mine kolleger på Sølvberget. 

Google+