Hopp til hovedinnhold

Roky Erickson & the Aliens – The Evil One

Platen som ville fått Charlie Manson til å gjøre i buksene.Det er ikke en satandyrkende svartmetallgutt men en skrudd legende som spiller skikkelig rock'n roll. "Click Your Fingers Applauding the Play"

George Jones – The Grand Tour / 1974

Syttitallets beste countryplate!En fantastisk plate for fraskilte trailersjåfører men også for deg som tør ta steget fra alternativ countryrock til hjertet av countrymusikken.

Jimmy Webb - El Mirage / Atlantic 1977

Klassisk låtskriverkunst.Har du sansen for Elton John, Randy Newman og Burt Bacharach er "El Mirage" midt i blinken for deg, ønsker du enda mer tar du også med deg samlingsplaten "Archive".

The Real Kids – The Real Kids / 1978 (Red Star)

Boston punk med gode melodier!Det er rått og tøft, men har samtidig en powerpopnerve med klapping og koring på de rette stedene.

Matthew Sweet – Girlfriend / Zoo 1991

Matthew Sweet fra Nebraska er nyskilt, nyforelsket, blakk og uten platekontrakt, han har mistet sine gitarer og platesamling.

Sam Cooke - Night beat / RCA 1963

Tragedien Sam Cooke: Mr. Soul, sangerenes sanger.

The Schramms - Walk to Delphi / OKra Records 1989

En undervurdert liten juvel for deg som liker R.E.M.

Lee Clayton - Border Affair / 1978

En fantastisk plate fra begynnelse til slutt. Sangene er små perler av noen historier fra et levd liv med en sårhet og inderlighet som du ikke kan unngå å bli berørt av.

Johnny Paycheck - The real Mr. heartache

Som marinegast forsøker han å slå i hjel en offiser. Sympatisk? Nei, men Johnny Paycheck laget utrolig musikk.

Rubinoos - Rubinoos / Beserkley 1977

Dette er en sommerplate for deg som liker popmusikk med gode melodier og rock'n roll i bunnen. Rubinoos har en ungdommelig sjarm som har tålt tidens tann på samme måte som Beach Boys og Beatles.

The Louvin Brothers "Satan Is Real" 1960 Capitol

Satan lever: Dette er en sterk og vakker plate, som vil få den mest hardhudede til å tenke på dommedag.

The Derailers – Jackpot (Watermelon) 1996

Howdy, folks! Til alle dere tilhengere av genuin honky tonk country gjør dere klare for litt ”rump-thumpin’, shindiggin’, hullaballooin’ hoe-down”

Google+