/**/ Hopp til hovedinnhold

Wrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

MUSIKK: Aaaaaaahhhhhh! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaoooo! Oooooooooooooooooooooooooooooowraaaa! Ih! Ah! Oh! Wrrrrrraaaaaaaaaaaa!

Sanger fra en øde øy

Du har strandet på en øde øy. Du spiser kokosnøtter, smiler kontaktsøkende til insekt, og forsøker å fange fisk med et spyd du selv har spikket. Så en dag får du øye på en svær kiste. Den er stappfull av batterier (+ et skattekart til en nedgravd CD-spiller). Og i samme øyeblikk som "spaden" av en halv kokosnøtt støter borti hard, sort plastikk, hører du en stemme fra oven som lover deg én CD - du kan selv velge hvilken...

Følg Musikkbiblå på Spotify

Nå kan du få gode musikktips og spillelister via Musikkbiblås offisielle profil og de ansattes profiler på Spotify. 

Emitt Rhodes - Emitt Rhodes / ABC/Dunhill 1971

Dette er en forbigått klassiker!Platen som er like bra om ikke bedre enn Sir Pauls solo album.

Louie & the Lovers' – Rise / Epic 1970

Chicano-rock av ypperste merke. Liker du Byrds, Creedence Clearwater Revival og Sir Douglas Quintet er dette en plate du vil elske.

Hound Dog Taylor: Hound Dog Taylor and the Houserockers/ Alligator 1971

Bluesens Ramones! En av de råeste slidegitarplatene noensinne ble laget i 1971, av Hound Dog Taylor & The Houserockers.

Emmett Miller - The Minstrel man from Georgia

  Det jodlende spøkelset fra Macon, Georgia.

The Pretty Things – The Pretty Things

Styggeste gutta I klassen. Om du liker jungelrytmer, tidlig Stones, Bo Diddley, R&B og skitten garagerock er dette noe for deg.

Bobby Charles - Bobby Charles / Bearsville 1972

Dette er ekte varer!Denne platen har mang en gang blitt motgiften som har reddet troen på musikk etter en overdose av hypa britiske tenåringer.

NRBQ - Scraps (Kama Sutra) 1972

NRBQ er et unikt band som har alt. Liker du country, rockabilly, blues, frijazz, R&B eller Pop? Med dette bandet kan du få alt på samme album.

The Flamin Groovies - Teenage Head / Kama Sutra 1971

For deg som har Sticky Fingers og Exile On Main Street som favoritt plater.Teenage Head er et Killer album av dimensjoner. Rett og slett en av de aller beste rocke platene noensinne.

Roky Erickson & the Aliens – The Evil One

Platen som ville fått Charlie Manson til å gjøre i buksene.Det er ikke en satandyrkende svartmetallgutt men en skrudd legende som spiller skikkelig rock'n roll. "Click Your Fingers Applauding the Play"

Google+