Hopp til hovedinnhold

Høstferien på biblioteket

Høstferie med Hip-Hop, YouTube-skole, osv

Har du lyst til å lære hiphop eller hvordan du kan starte din egen YouTube-kanal? Da er biblioteket stedet for deg i høstferien.

I uke 41 er det høstferie i Stavanger og biblioteket har selvfølgelig et tilbud til alle som tilbringer ferien i byen. Fra mandag 9. oktober - fredag 13. oktober tilbyr vi daglig høstferieprogram fra kl. 12.00. Alle arrangementene er gratis.

Hiphop, koding, FIFA og YouTube-skole

Lær å danse hiphop med Martha Svee som har dans som yrke og lidenskap, eller hvordan du kan starte din egen YouTube-kanal av de populære YouTuberne Bootramp og Beasverden .  Eller vis fram dine ferdigheter i FIFA, og bli med på FIFA-turnering hvor du kan vinne kule premier. 

Husk påmelding til begge verkstedene og FIFA-turnering på Sølvberget.

Madla bibliotek har eget tilbud med Kodeklubb mandag 9. oktober og FIFA-turnering 13. oktober.  Påmelding til: madla.bibliotek@stavanger-kulturhus.no

Start høstferien på biblioteket

Du kan starte ferien på Sølvberget allerede søndag 8. oktober når vi inviterer til familieforestilling full av sang og dans, av og med Smårips teater med forestillingen Hva er det for no´i do, montro? Søndag 15. oktober kan du runde av ferien med Geitekillingen som kunne telle til ti, - et musikalsk fortellerteater med Grimsborken teater basert på Alf Prøysens fortelling. Begge forestillinger passer for barn fra 3 år. 

Programoversikt for barn:

 

 

Program også for voksne

Høstferien er ikke bare til for barna. Vi har også tilbud til voksne i løpet av hele uka med bl.a. iPadkurs tirsdag  kl. 10.30, Babybokbad torsdag kl. 11.00, Bokprat om Joyce Carol Oates torsdag kl. 12 og Kulturkafé med mat fra Kurdistan kl. 12.00.

Biblioteket har åpent alle dager til kl. 21.00, samt meråpent utover ordinær åpningstid.

Google+