Musikkprat: Torgrim Eggen om boka "Kunstrock"

Torgrim Eggen Kunstrock

Roxy Music, Kraftwerk og David Bowie betraktet rockmusikk som en visuell kunstform like mye som et musikalsk håndverk. Kunstrock er en musikkbok med litt større perspektiver, som berører både kunsthistorie, politikk og det personlig biografiske.

Torgrim Eggen kommer til Sølvberget 25. november for å snakke om sin nyeste bok Kunstrock. Du kan låne den på Sølvberget .

I samarbeid med STAR og Folken presenterer Sølvberget serien Musikkprat. Høsten 2015 fant STAR, Musikk- og filmbiblioteket, Guttorm Andreasen og Folken ut at de ville samle musikkinteresserte folk til noe som kunne være både gøy og lærerikt, og Musikkprat ble til.

Musikkprat foregår tre lørdager klokken 14.00 i Kjelleren på Sølvberget og to torsdager på Folken kl. 19.00.

Sjekk i oversikten nedenfor for datoer og tema. Arrangementene er gratis.

Podcaster om musikk fra Sølvberget: