Hopp til hovedinnhold

Takk til alle som deltok på NBBK 2017

Hjertelig takk til alle gjester og deltakere som sørget for å gjøre Nordisk barnebokkonferanse 2017 til en fest!

Se film fra barnebokbadet i Oltedal

Her kan du se hvordan det gikk da femteklassingene Vetle, Martin og Julie intervjuet illustratør Kristoffer Kjølberg og forfatter Marius Horn Molaug.

Barnebibliotekarenes inntrykk fra NBBK

Nordisk barnebokkonferanse gikk av stabelen på Sølvberget 5. - 8. februar 2017. Vi har spurt noen av barnebibliotekarene på Sølvberget hva som gjorde størst inntrykk under konferansen; om hva de har tatt med seg videre; og om de har fått noen nye tanker om Sølvbergets satsning på barn og unge.

Velkommen til Nordisk barnebokkonferanse

Nordisk barnebokkonferanse arrangeres på Sølvberget i Stavanger 06. – 08. februar 2017. En unik mulighet til å oppdatere seg på fagfeltet og treffe fagkolleger fra hele Norden! 

Her er hele programmet for NBBK 2017

Vi gleder oss over å kunne presentere flere av Nordens fremste barnelitterære forfattere, illustratører, tegneserieskapere, forskere, formidlere og forleggere på Sølvberget i februar.

Illustratørenes favoritter

Vi har spurt seks av illustratørene som gjester Nordisk barnebokkonferanse hvilke billedbøker som er deres favoritter. 

Påmelding

Meld deg på Nordisk barnebokkonferanse her. 

Bestill møterom og stand

Nordisk barnebokkonferanse samler en rekke sentrale aktører på det nordiske barnebokfeltet. Møterom og stand kan bookes allerede nå. 

Å lese bilder

Åpningsseminaret på årets barnebokkonferanse så nærmere på forhold mellom bilde, tekst og forståelse i undervisning. 

Leseliste til NBBK

Temaet for årets konferanse er Den visuelle vendingen. Illustrasjon, bildebøker og tegneserier vil derfor stå sentralt i programmet. Her er en forsøksvis komplett leseliste med over 70 aktuelle bøker!

Google+