Hopp til hovedinnhold

Leseliste til Kapittel 16

Årets Kapittel-tema er vandring. Her er en forsøksvis komplett leseliste med over 100 aktuelle bøker!

Kapittel

Fotoutstilling om vandrere

Den syriske fotografen Nawar Alghousini gir oss gjennom en serie bilder muligheten til å møte noen av menneskene som ble tvunget på flukt, og som nå lever her i Stavanger.

Kapittel

Det kan hevdes. Om den elektroniske musikkens historie

En kortfattet gjennomgang av den elektroniske musikkens historie i anledning Perkapellas klubbkveld på biblioteket 16. september.

Kapittel

Free Asli Erdogan!

Kapittel 16, in cooperation with ICORN – the International Cities of Refuge Network, is sending a post card to imprisoned Turkish writer Asli Erdoğan in solidarity and support. We ask you to sign and send a message to her.

Kapittel

2000 barn feiret Obstfelder og Kapittel

Årets Kapittel-festival startet på best mulige vis: 2000 barnehagebarn feiret Obstfelders 150 år på Torget i en lek med vann og lyd. 

Kapittel

Obstfelder-arrangement under Kapittel 2016

Vandring er tema for årets Kapittel og for Sigbjørn Obstfelders 150-årsjubileum. 

Kapittel

Festivalhelg for hele familien

Snart er det klart for et nytt Kapittel på Sølvberget, og i år er festivalhelgen full av fine opplevelser å ta med familien på!

Kapittel

Kapittel 16 - Sterke filmopplevelser

Se smakebiter fra og kjøp billetter til årets filmprogram på Kapittel.

Kapittel

Podcast: Folkefiender på Kapittel

Årets Fritt Ord-konkurranse for elever på videregående skole ble lansert på Kapittel. Hør samtalen mellom fem unge samfunnsdebattanter som har merket at det kan koste litt å ytre seg.

Kapittel

Mikroseminar om Ferrante

Søndag 18. september møtes Kristin Sørsdal og Bernhard Ellefsen til mikroseminar om Elena Ferrantes fantastiske romanserie om Napoli og venninene Elena og Lila. 

Kapittel

Kapittels omvandrende musiker

Fra 14. - 18. september skal Sigbjørn Apeland, med sitt 65 kg tunge trøorgel, forflytte seg fra arrangement til arrangement for å spille prologer og kompe for syngende forfattere. 

Kapittel

Indonesias største nålevende forfatter

Eka Kurniawan er antakelig den mest betydningsfulle indonesiske forfatteren i sin generasjon. Drømmen om å bli forfatter kom da han leste Knut Hamsuns Sult.

Kapittel
Google+