Hopp til hovedinnhold

Torsdag 21. september

Torsdagen byr på møter med blant andre Olaug Nilssen, Jørgen Norheim og Thorvald Steen, Liv Gulbrandsen gir oss en innføring i anarkistikonet Emma Goldman og Laibach spiller på Folken!

Program

Fredag på Kapittel

Fredagen åpner med at Simen Ekern foredrar om høyrepopulisme, fortsetter med Ebba Witt-Brattström, Fløgstad-Hegge-seminaret om 1917, og foredrag av Rutger Bregman. Kvelden tar vi på Sølvberget med kvinnehistorisk quiz og innlegg fra blant andre Monica Isakstuen og Jonathan Gottschall. På Gramstad i Sandnes spiller Erlend Apneseth og Stephan Meidell til Odveig Klyves poesi.

Program

Kapittel med Aftenbladkort

Du får rabatt på en rekke Kapittel-arrangementer med Aftenbladkort. Sjekk hvilke.

Kapittel

Kapittel med studentrabatt

Trenger du en liten pause fra studiene? Studenter får rabatt på festivalpass til Kapittel.

Kapittel

Teaterforestilling basert på Johan Harstad-tekst

Teatergruppa Vrangforestilling er et frisk tilskudd til Stavangers scenekunstmiljø. Det er få plasser per forestilling når de setter opp skal jeg fortelle om grønlandsisen på Tou scene under Kapittel.

Kapittel

Revolution of the mind

Adonis is one of the greatest poets of the Arab world. He's been writing poetry for 70 years, and he led a modernist revolution in the second half of the 20th century, exerting huge influence on Arabic poetry.

Friby Stavanger

Luther-jubileum på Kapittel

I år er det 500 år siden begynnelsen av reformasjonen, som endte med splittelse av den katolske kirken.

Kapittel

Walgermo, Christiansen og Græsvik til Kapittels julefest 1. desember

Det blir litt av en adventsbuffet på Kapittels julefest i år: En av høstens vakreste romaner, den dramatiske historien om Tjostolv Moland og Joshua French og en sjanse til å friske opp bibelkunnskapene sine.

Kapittel
Google+