Hopp til hovedinnhold

Bokmerke - barnas eget Kapittel

Bokmerke - barnas eget Kapittel

Årets Bokmerke-program er klart. Bli med på telttur i skogen, på skitur med Telle-trollet og på ekspedisjon til Nordpolen! 

Hver september arrangeres litteraturfestivalen Kapittel  på Sølvberget , og Bokmerke er festivalens eget program for barn og unge. I ukedagene inviterer vi barnehager og skoleklasser til forfattermøter og andre spennende leseaktiviteter, og i helgen byr vi på forestillinger og morsomme litteraturopplevelser for byens barnefamilier. 

Årets festivaltema er Vandring, men hva betyr egentlig det for dagens barn og unge? Og hvordan gjenspeiles det i barne- og ungdomslitteraturen?

 

Om Bokmerke:

Bokmerke ble skilt ut som et sideprogram til litteraturfestivalen Kapittel i 2010, og programmeres av de ansatte på Barne- og ungdomsbiblioteket.

Gjennom forestillinger, utstillinger og konserter for barnefamilier, skoleklasser og barnehager, inviterer vi hvert år til spennende møter med forfattere, illustratører og fagpersoner fra det barnelitterære feltet. Målet med Bokmerke er å vekke nysgjerrighet og leselyst gjennom formidling av aktuell barne- og ungdomslitteratur, og skape et rom for diskusjon av sjangerens rolle i forhold til litteratur generelt og festivalens satsingsområder spesielt.

 

Ansvarlig for Bokmerke:
Siri Odfjell Risdal  / tlf + 47 48155406  

Google+