Hopp til hovedinnhold

Student? Velkommen til oss

Studenter på Sølvberget

Vi ønsker alle studenter velkommen til biblioteket. Vi har åpent til kl. 21.00 hver dag!

Blir du litt lei av å lese på skolen? Kom til biblioteket, midt i Stavanger sentrum.
Husk at vi nå har meråpent slik at du kan låse deg inn i 2. og 3. etasje fra kl. 08.00 og være her helt til 21.00. Les mer om meråpent bibliotek .   

I alle etasjene vil du finne rikelig med skrivepulter, stoler og leseplasser der det er bare å finne seg til rette med selvstudium. I 3.etasje finner du også balkonger som passer perfekt for gruppearbeid og kollokvier. Det er lurt å være tidlig ute, disse blir ofte tatt tidlig. Trenger du å koble deg til internett, har vi gratis Wifi. Nettverket heter SK Public, og krever ikke passord. Vi har også PC-er med mulighet for utskrift, og dessuten har vi kopimaskin, skanner og ladestasjoner.

  • Biblioteket abonnerer på flere digitale tjenester og arkiver , blant annet aviser, Lovdata og ordbøker. Ønsker du mer informasjon om dette, kan du lese her
  • 23. januar starter vi med meråpent bibliotek på Sølvberget. Da kan du bruke lånekortet ditt til å låse deg inn utenfor avdelingenes vanlige åpningstid. 
  • Mange studenter kommer til biblioteket for å låne pensumlitteratur. Lurer du på om vi har bøkene på pensumlista di, kan du søke i vår katalog
  • Har du studentkort fra UIS, kan du bruke dette som lånekort hos oss, da må det aktiveres i skranken. 

Ellers deler vi hus med to kafeer, både Renaa og Café Diem, så det er gode muligheter for å få den obligatoriske studentkaffen.

Vi håper å se deg på Biblå!  

Google+