/**/ Hopp til hovedinnhold

Lag dine egne knapper

Lag dine egne knapper

Strikker eller syr du? Vi arrangerer kurs der du kan lage dine egne spesialdesignede knapper til plaggene dine.

Kanskje har du kastet deg på trenden med å strikke kofter? Jakken er ferdig, og du er superfornøyd med resultatet. Men så finner du ingen knapper du er fornøyd med. Hva gjør du da? Hva med å lage knappene selv? På biblioteket lærer du hvordan du kan gjøre det. Tilbudet er gratis. Meld deg på her.

3D-verksted

3d

Kurs i 3D-design med David Vågenes 23. januar kl. 18.00. 

Med en 3D-printer kan du skape knapper som er akkurat slik du vil ha dem! Lær å designe knapper, og hvordan man får printet dem ut på våre 3D-printere. Kurset er også for deg som vil lære generell 3D-modellering, med knapper som eksempler. Ta med egen pc/mac med mus og lader, eller gi beskjed ved påmelding hvis du trenger å låne. 

David er industriell designer som var med å starte opp Stavanger Makerspace. Han kan mye om blant annet 3D-printere og elektronikk.

CNC-fres

cnc

Kurs i CNC-fresing 20. februar kl. 18.00.

Store treknapper er flott! Med vår CNC-fres kan du lage dem selv. Vi lærer deg å deg å designe og frese dine egne knapper. Kurset ledes av Knut Lekvam. Knut er lærer på Kongsgård videregående skole, og var med å starte opp Stavanger Makerspace. Han er en "altmuligmann" som alltid har flere prosjekter på gang. 

 

Alle kursene er støttet av Nasjonalbiblioteket. 

Lurer du på hva du kan bruke knappene dine til? Hva med å låne boka "Kreativ med knapper" av Helene S. Lundberg ?

9788202400866

Forlagets omtale: Hva kan knapper brukes til? Vi har alle liggende knapper rundt om kring, eller man har kanskje samlet de i et glass. I denne boken gir Helene Lundberg ideene på hva de kan brukes til. Til hjemmet: Serviettringer, pynt på puter, lampeskjermer, rammer m.m. Til deg selv: Smykker, armbånd, ørepynt, skjerf, luer m.m. Små ting: Kort, flaskeetiketter, oppslagstavle, kosedyr m.m. Teknikker som er brukt: Hekling, strikking, leire, papir og maling mm.

Google+