Lås deg inn på biblioteket med lånekortet

Meråpent på Sølvberget - lås deg inn med lånekortet

Med lånekort og pinkode kan du bruke alle etasjene i biblioteket fra kl. 08 hverdager helt frem til kl. 21 alle kvelder – selv om bibliotekaren har gått hjem!

Ordfører Christine Sagen Helgø åpnet tilbudet klokken 08 tirsdag 24. januar 2017, da hun låste seg inn i andre etasje på Sølvberget med lånekortet sitt - to timer før etasjen ble betjent.  Les reportasje i Stavanger Aftenblad.

For å få tilgang til meråpent bibliotek, må du være over 18 år, oppgradere lånekortet til adgangskort og signere en kontrakt med noen enkle kjøreregler . Ta kontakt med skranken vår i første etasje for å oppgradere lånekortet ditt. Dette er åpningstidene våre:

1. etasje              2. og 3. etasje             Meråpent*

Man–tors            08–21                  10–19                          08–10 og 19–21

Fredag                08–21                 10–17                           08–10 og 17–21

Lørdag                10–21                 10–16                           16–21

Søndag               12–21                                                      12–21

* Lås deg inn i 2. og 3. etasje før og etter bemannet åpningstid.

Kulturhussjef Marit Egaas mener tilbudet passer ypperlig inn i Stavanger kommunes nye smartbystrategi.

- Nå går vi foran med en smart løsning og smart teknologi for å sikre at Sølvberget blir brukt i enda større grad, og det er også muligheter for å utvide åpningstidene ytterligere dersom dette blir vellykket. Vi er spente på om dette kan utvides til andre kommunale bygg også, sier Egaas.

Christine Sagen Helgø