Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Internasjonal kulturkafé

Lørdager kl. 12.00 - 16.00 kan du smake mat og oppleve kultur fra ulike land i Brødregata 16. Lørdag 3. mars serveres mat fra mange land.

Global morgen og kveld 18. april

Onsdag 18. april vil Sylo Taraku som i dag er en markant stemme i innvandrings- og integreringsdebatten, snakke om "Balkanisering  av Europa" og "Innvandringsrealisme". Taraku kom selv som asylsøker fra Kosovo til Norge på 1990-tallet.

Hva gjør internasjonalt kulturnettverk?

Internasjonalt Kulturnettverk har som mål at Stavanger skal videreutvikles som en inkluderende by for alle, på tvers av kulturelle, etniske, generasjons- og sosiale skiller.

Språkkafé og norsktrening

Vil du bli bedre til å snakke norsk? Da kan du delta på språkkafé, som arrangeres fire ganger i uka. 

Internasjonale organisasjoner - oversikt

En oversikt over organisasjoner tilknyttet Internasjonalt kulturnettverk ved Sølvberget.

Nyttige lenker

Her finner du anbefalte lenker fra Internasjonalt kulturnettverk. 

Bøker på 55 språk

Internasjonalt bibliotek tilbyr bøker på 55 språk, i tillegg til musikk og filmer, aviser, tidsskrifter og magasiner på en rekke språk.  

Velkommen til Barnas verdensdag

Lørdag 10. mars inviterer vi til familiefestival med verksteder, aktiviteter, dans, utstillinger og mat for barn i alle aldre.

Vennskapslenker til Barnas verdensdag

Tema for årets festival er vennskap, og i den forbindelse har vi inviterer skoleklasser, grupper på SFO og barnehager til å lage vennskapslenker. Vi har fått inn mange flotte bidrag som henger rundt på Sølvberget. 

Google+