Hopp til hovedinnhold

Babybokbad

Babybokbad

I høst starter vi opp et tilbud for deg som er hjemme med baby. Aktuelle temaer er: babymat, søvnproblemer, strikking til de små og samspill.

Torsdag 14. september starter dette nye tilbudet opp som er spesielt tilpasset de som er hjemme med baby, og som ønsker tips til bøker om barseltid, barnets utvikling, den nye familiesituasjonen og gode bøker for de minste. Du kan ta med babyen og bli med på en hyggelig og lærerik stund.

Satser på barn og unge

- Vi starter dette tilbudet for det vi har barn og unge som satsningsområde, sier Ann-Helen Hatlestad som er koordinator for Madla bibliotek. - Med dette tilbudet ønsker vi å nå de aller minste og småbarnsforeldrene, slik at de blir kjent med biblioteket og tilbudene vi har. 

Kunnskap og møteplass

- Vi håper at tilbudet skal fungere som en god møteplass for alle som er hjemme med baby som ønsker å møte andre i samme situasjon og foredragene lar seg fint kombinere med kafébesøk eller shopping, legger Hatlestad til. 

Aktuelle temaer for høstens bokprat er: babymat, søvnproblemer, strikking til de små og samspill og samspillstyver. Detaljert program finner du i listen nedenfor.

En torsdag i måneden kl. 11.00 
Datoer: 14. september, 12. oktober, 9. november og 7. desember
Sted: Madla bibliotek, Amfi Madla

Babybokbad denne høsten: 

 

Google+