Din nøkkel til Madla bibliotek

Med din egen nøkkel til Madla bibliotek har vi åpent (nesten) hele døgnet. For å kunne ta i bruk meråpent bibliotek, må du være over 18 år og ha signert kontrakt. Kontrakten kan signeres enten hos oss på Madla bibliotek eller i 1. etasje ved hovedbiblioteket.

Madla bibliotek er en liten gullgruve i bydelen. I flere år har byens eneste bydelsbibliotek tatt imot hundretusenvis av innbyggere. Biblioteket har alltid vært en nøkkel til en verden av kunnskap og underholdning, men nå er tilbudet vårt enda mer omfattende:

I de ordinære åpningstidene får du som vanlig god hjelp fra våre trofaste bibliotekarer, men vi har utvidet tilbudet sånn at du kan låne bøker, musikk og film akkurat når det passer deg.

Lånekortet er nøkkel

Med lånekortet ditt som nøkkel kan du selv låse deg inn på Madla bibliotek i ubetjente åpningstider. Tilbudet gjelder for alle over 18 år, eller yngre i følge med voksne. Husk at en kontrakt må signeres for at lånekortet ditt skal fungere som nøkkel.

Hvor?

Madla bibliotek finner du i 3. etg. i Amfi Madla. Husk lånekort og pinkode!

Våre åpningstider:

Åpningstider på Madla