Hopp til hovedinnhold

Sommerutstilling: Kjell Pahr-Iversen

Foto: Marie Von Krogh

10. juni - 20. august markerer Sølvberget galleri den anerkjente samtidskunstnerens jubileum med sommerutstilling.  

I desember 2017 fyller Kjell Pahr-Iversen 80 år.  10. juni - 20. august markerer Sølvberget galleri den anerkjente samtidskunstnerens jubileum med sommerutstilling.  

Kjell Pahr-Iversen  er utdannet ved Kunst- og håndverkskolen i Bergen og ved Kunstakademiet i København. Pahr-Iversen  har hatt en rekke separatutstillinger i Norge siden 1966, og har stilt ut i metropoler som Paris og New York. Store institusjoner som Nasjonalgalleriet, Riksgalleriet, Bergen kunstmuseum, Stavanger kunstmuseum, Norsk Kulturråd, Oslo kommunes kunstsamlingene, Stenersenmuseet, Konstmuseet Eskildstuna og Århus kommunale Kunstsamling har kjøpt inn verk av kunstneren.  

Sølvberget galleri har samarbeidet med Kjell Pahr-Iversen med to utstillinger tidligere, sist i forbindelse med Kiellandjubileet i 1999. 

-  Kjell Pahr-Iversen er en sentral, vital og aktiv samtidskunstner som betyr mye for Stavanger. Det er naturlig at Sølvberget galleri er med og markerer hans jubileum, sier Hildegunn Birkeland.  Kunstnerens jubileum skal markeres med flere aktiviteter i Sølvberget i løpet av året.  

I forbindelse med utstillingen blir det omvisning med Kjell Pahr-Iversen tre torsdager og en lørdag i sommer:

Torsdag 29. juni, 6. juli og 17. august kl. 12.00
Lørdag 19. august kl. 14.00

Kjell Pahr-Iversens hjemmeside

Foto: Marie Von Krogh

Åpningstider: 

Tirsdag-fredag 10-16
Lørdag og søndag 12-16
Mandager stengt

Google+