Hopp til hovedinnhold

Årets bok 2017: de nominerte

For 18. år på rad arrangerer Sølvberget lesekonkurransen Årets bok. I år er det 309 klasser som er påmeldte, og da omlag 7000 elever. Her er bøkene de skal lese.

Lesetips for barn og unge

Smartere sammen: Lær noe nytt i vår

I Smartbyen Stavanger vil vi gjøre hverandre smartere og dele på kunnskapen. Gjennom verksted, kurs og debatter vil vi i vår gi deg mulighet til å utforske ny teknologi og utfolde deg kreativt enten du har en gründer i magen, ønsker å teste ut egen design eller utvikle nye ferdigheter. 

Kurs og verksteder

Ledig stilling som personalrådgiver, HR og lønn

Vår personalrådgiver har fått ny stilling, og vi søker nå etter hennes erstatter. Stillingen (100 % fast) er knyttet til fagstab og har arbeidsoppgaver innen personalarbeid, strategisk rådgiving og HMS.

Aktuelt

Lag dine egne knapper

Strikker eller syr du? Vi arrangerer kurs tirsdag 23. januar og 20. februar hvor du kan lage dine egne spesialdesignede knapper til plaggene dine.

Makerspace

Langlesing

Liker du fortellinger som varer lenge?  Er du nysgjerrig på farne tider? Bibliotekar Aud Jorunn Aano har valgt ut en rekke trilogier og serier fra ulike epoker i historien.  Vi starter med en norsk klassiker

Lesetips

Hvordan ble Tjensvoll Tjensvoll?

Rune Bjerga forteller om sin barndom i boka "Tjensvoll og jeg : erindringer fra en helsprø oppvekst" . Men hvordan oppsto bydelen?

Læring

Sølvberget cinematek: våren 2018

Torsdag 25. januar vises to nye dokumentarer på Cinemateket: Ex Libris (2017) og Når knoklene blir til gelé (2017). Den sistnevnte som er en musikkdokumentar om frontmann Michael Krohn i Raga Rockers, vises både kl. 18.00 og 19.30 i tide før konserten med samme band starter på Folken.

Sølvberget cinematek

Fortellinger og fakta om hunder og katter

Hunder og katter er de vanligste kjæledyrene i Norge. Her finner du et utvalg med faktabøker og fortellinger for barn, som kan gi et innblikk i dyrenes naturlige adferd. 

Lesetips for barn og unge

Ny faglitteratur i hyllene i januar

Tarmhelse, klassisk fajanse og katters atferd og velferd er noe av det du kan lese om i de nye bøkene i 3. og 4. etasje på Sølvberget.

Lesetips

Bokprat våren 2018

Velkommen til bokprat torsdag 25. januar med Rune Bjerga som er aktuell med boka "Tjensvoll og jeg".

Arrangementer
Google+